Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bouleförbundet


HugoLevinPriset 2018

(2018-03-15 08:00)
Ansök om årets HugoLevinPris! Sista anmälningsdag är 31 maj. Priset delas ut till unga framstående idrottsledare och idrottsorganisatörer för utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa.
 

Serietabellerna på plats

(2018-03-13 15:24)
Nu finns tabellerna för 2018 års förbundsseriespel på SBF Online.
 
 
Nu går det att anmäla sig till veteranernas landslagskval. Årets finalister får representera Sverige i Nations Veterans Cup som spelas i Danmark under hösten. Anmälningsformuläret är öppet till och med den 26 mars.
 

Cupens finallottning

(2018-03-02 16:51)
Nu finns lottningen inför finalspelet i Svenska Cupen Öppen att beskåda på våra resultatsidor.
 
Nisse Warbergs minnesstipendium är avsett för personer som "i det tysta" gör stora ideella insatser för sin förening eller för svensk bouleverksamhet i ett större perspektiv.
 
 
Åstorps Björnboulare är nya mästare i Svenska Cupen Dam sedan de lyckats besegra Lejonkulans synnerligen svårstoppade spelare i finalen. Åstorp har tidigare slutat på andra plats men tog nu för första gången hem mästartiteln.
 
I Gottsundahallen pågår under helgen finalspelet i Svenska Cupen Dam där en helt ny mästarförening ska utses.
 
Flera av favoriterna tog sig till finalspel men jämna drabbningar saknades inte när Svenska Cupens finalföreningar utsågs under helgen. Eller överraskningar – att AIK blir enda förening med lag i båda de stundande finalspelen var inte helt väntat.
 
I helgen avgörs vilka lag som om en dryg månad kommer att ha chansen att ta sig till Europacupen. 33 lag slåss om de sju lediga platserna i Svenska Cupens finalspel. Den första är vikt för de regerande mästarna i Coccinelle PC.
 
Idrottonline har uppdaterat inloggningsförfarandet vilket gör att vissa kan ha problem att logga in. Testa att trycka CTRL+F5 för att tömma cachen. Mer support finns via idrottonline.se.
 
Svenska Bouleförbundet ansluter till initiativet Framåt för fler i rörelse.
 
Somliga undermenyer här på hemsidan är försvunna. Supporten på IdrottOnline meddelar i dag att de jobbar för fullt med att lösa problemet.
 

Nytt motionsrekord

(2018-02-06 17:02)
Aldrig tidigare har så få motioner inkommit till förbundsmötet som i år. Två motioner dök upp, från en och samma förening. Förbundsordföranden önskar att fler utnyttjar föreningsdemokratin – skriver motioner och går på möten.
 

Boule är stort

Postadress:
Östsvenska Bouleförbundet
Jan-Åke Gustafsson, Gillesvägen 20
574 41 Vetlanda

Kontakt:
Tel: +4670-328 51 71
E-post: jagus44@telia.com

Se all info