Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Ungdomskommittén söker en förening som kan arrangera årets sommarläger med hjälp av kommitténs ledamöter. Lägret är som vanligt ett sommarläger i dagarna fyra, 5–8 juli.
 
 
Nu finns också lottningen för Svenska Cupen Öppen på våra resultatsidor.
 
Det blev – för första gången på sex år – en helsvensk final i årets upplaga av Fyrlingen, som avgjordes under helgen som gick. Segrare blev Maria BK:s Ali Abdi Aden tillsammans med Joachim Andersson, Patric Larsson och Rickard Nilsson, Coccinelle.
 
Lottningen inför grundspelet i Svenska Cupen Dam är gjord och finns på våra resultatsidor.
 

Valberedningen informerar

(2018-01-08 16:55)
 
Ett nytt bouleår är här och som vanligt inleds det med att petanqueprominenser från när och fjärran kommer till Borås för att spela Fyrlingen. Som i år får en sommarupplaga. Norrmän, danskar, svenskar och fransoser finns bland vinterfavoriterna.
 
Lottningen till Svenska Cupen Dam görs och publiceras efter julledigheten. Men man kan redan nu se vilka lag som spelar på vilken ort.
 

Vinterläger 2018

(2017-12-22 11:24)
Svenska Bouleförbundets Ungdomskommitté i samarbete med Kulknappen bjuder in SBF:s barn- och ungdomsmedlemmar till Vinterläger 19-21 januari.
 

Seriespel 2018

(2017-12-20 16:25)
Från och med nu gäller nya rutiner för anmälan till seriespelet. De lag som spelar i förbundsserierna betraktas som anmälda och får en faktura på anmälningsavgiften. Lag som spelar i distriktsserierna får inbjudan av respektive distrikt.
 
Förbundsstyrelsen har, tillsammans med förbundskaptenerna, utsett årets stipendiater till prins Bertils minne. Nedan presenteras årets junior, årets spelare och årets stora insats för svensk boule.
 
Nu kan ni se om er föreningen och vilka andra föreningar som är godkänt anmälda till Svenska Cupen Öppen. Anmälan ska var gjord senast 28 december.
 
 

Coccinelle femma i Europa

(2017-12-06 11:47)
Coccinelle PC slutade på femte plats när Europas bästa klubb korades i helgen. Vann gjorde, precis som väntat, ABC Draguignan från Frankrike, som i finalen mötte CB Monégasque.
 
Folke Solin är årets mottagare av Nisse Warbergs minnesstipendium. Han får det för sitt starka engagemang inom boulens föreningsliv.
 

Bilder från Stadskampen 2015

Bilder från Stadskampen 2014

Bilder från Stadskampen 2013

 

 

Postadress:
Stockholms Bouleförbund
Bengt Berglund, Nävervägen 7
136 68 Vendelsö

Kontakt:
Tel: 0708-283595
E-post: This is a mailto link

Se all info