Hoppa till sidans innehåll

Preliminär serieindelning 2016

10 FEB 2016 10:58
Preliminär serieindelning för förbundsserierna 2016 är publicerad. Synpunkter på serieindelningen kan skickas in av förening till och med den 28 februari.
  • Skapad: 10 FEB 2016 10:58

En förfrågan om frivillig nedflyttning från Elitserien i Öppen klass har behandlats inför seriespelet 2016. Tillsättning av vakanta platser har genomförts av enligt gällande tävlingsbestämmelser och preliminär serieindelning har upprättats av förbundets tävlingskommitté. Den preliminära serieindelningen avser förbundsserierna. En översikt över seriespelet inom Svenska Bouleförbundet finns här.

Synpunkter på den preliminära serieindelningen skickas skriftligt av föreningen senast den 28 februari 2016. Synpunkter skickas till This is a mailto link
Serieindelningen fastställs och publiceras efter att eventuella synpunkter har behandlats.


Anmälningar till årets seriespel

Anmälan till årets seriespel är stängd. Anmälda föreningar publiceras här på svenskboule.se när arbetet nedan är klart.

Vad händer nu?
Inkomna anmälningar stäms av mot registrerade betalningar samt mot via mail inkomna korrigeringar. Detta arbete brukar ta en tag då avstämningen görs manuellt. En bekräftelse kommer att skickas via mail på anmälda lag per förening när detta arbete är genomfört. Bekräftelsen skickas per mail till den person som anmälts som kontaktperson för respektive lag i seriespelet samt till föreningens kontaktmail i SBF Online.

Skribent: Sofia Arnbom

ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link