Hoppa till sidans innehåll

FS sätter ned foten angående enhetlig klädsel

2017-04-25 13:22
Förbundsstyrelsen vill åtgärda problemet med att det finns lag som inte följer bestämmelserna beträffande enhetlig klädsel och uppmanar klubbar och spelare att göra detsamma. De disciplinära åtgärderna ses över och kommer sannolikt att förändras.
  • Uppdaterad: 2017-04-25 13:26

Förbundsstyrelsen ­– liksom Elitkommittén, Tävlingskommittén och Domarkommittén – anser att det är dags att med krafttag åtgärda problemet med att lag inte följer den klädregel som redan finns för landets nationella och internationella tävlingar samt förbundsarrangemang av typen SM, Svenska Cupen och Landslagskval Veteran.

Nu är det upp till klubbarna, lagkamraterna och spelarna själva att göra allt för att stävja detta problem. Vi vet att majoriteten av Sveriges boulespelare stödjer denna ambition och vill därför uppmana alla att på allvar ta sitt ansvar. Ansvaret för att se till att spelarna bär klubbkläder i enhetlig färg med tryckt eller fastsytt klubbmärke vid ovanstående tävlingar kan inte bara vara domarens, utan också varje enskild förenings och varje enskild spelares.

Vi kommer med anledning av detta också att se över de disciplinära åtgärder som brott mot bestämmelsen om enhetlig klädsel kan komma att innebära och återkommer angående förändringar på den punkten.

Skribent: Förbundsstyrelsen
Epost: Adressen Gömd

ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link