Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lasse Franck William Silfverberg, Anette Ramm-Ericson, Linn Callderyd och Håkan Hallberg på träning under förbundskapten Anders Larssons ledning.

Förberedande landslagssamling i Falkenberg

2018-01-23 17:35
Förbundskapten Anders Larsson anordnade i lördags ett träningspass för spelare som framöver kan bli intressanta i landslagssammanhang. Landslagets dörrar är alltid öppna och fler spelare kan komma att få möjligheten senare i år.
  • Uppdaterad: 2018-01-23 17:35

En landslagssamling är planerad till mitten av mars, men redan nu i lördags höll seniorlandslagens förbundskapten Anders Larsson ett träningspass för spelare som inte fanns med i fjolårets landslagstrupp, men som han anser är intressanta och som skulle kunna bli aktuella framöver.
– Som vi har försökt betona hela tiden är landslagstruppen flexibel och dörrarna till den står alltid öppna. Förändringar i truppen kan ske under hela året, säger Anders Larsson.

De spelare som förbundskaptenen i lördags hade bjudit in till Falkenberg – Linn Callderyd, Håkan Hallberg, Anette Ramm-Ericson och William Silfverberg (Johan Skagerlund och Saga Wahlberg var också inbjudna, men tvungna att lämna återbud) fick göra flera olika övningar, där det bland annat handlade om att utnyttja klotöverlägen. Det blev också en del prat, VM-skytte och matcher. 
Efteråt var förbundskaptenen nöjd.
– Alla fyra kändes hungriga och verkade ha kul.

Skribent: Lasse Franck
Epost: Adressen Gömd

ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link