Hoppa till sidans innehåll

Medlemsregistret i IdrottOnline - så här gör du


Här finns en manual för medlemsregistret i IdrottOnline. Det är viktigt att ni både lägger in era licensierade medlemmar och era olicensierade medlemmar.

 

För att få tillgång till medlemsregistret behöver du ha rollen Huvudadministratör eller Klubbadministratör. Uppgifterna som finns i medlemsregistret ska hanteras med försiktighet. Var därför noga med att inte dela användarnamn och lösenord med andra personer. Vill ni att fler medlemmar i er förening ska ha tillgång till medlemsregistret tilldela dessa rollen Klubbadministratör så att de kan komma åt registret med sitt eget inlogg.

Mer om behörigheter och roller kan du läsa här

 

Har er förening ingen IdrottOnline-sida måste ni först aktivera den. Här kan du läsa om hur ni aktiverar er IdrottOnline-sida.

 

Om din förening redan har en IdrottOnline-sida så går du till www.idrottonline.se. Här loggar du in på föreningens idrottonline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger och fyller i dina inloggningsuppgifter.

 

Tänk på att Personuppgiftslagen gäller vid behandling av personuppgifter. Föreningen äger sitt medlemsregister och är personuppgiftsansvarig. Här kan ni läsa mer om vad RF skriver om PuL och behandling av personnummer.

 

Har du problem med inloggningen? Här finns tips från RF hur då går till väga.

 

 

Fullständig manual för medlemsregistret hittar ni här.

 

 

 

 

 

I

Uppdaterad: 2016-06-07 17:36
Skribent: Sofia Asp

ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link