Gå till innehåll
Göteborgs & Bohusläns Bouleförbund
Göteborgs & Bohusläns Bouleförbund

Distriktsserien 2024

placeholder

Obs Distriktsserien sammandrag 1 är flyttad till Slottsskogsvallen den 8-9 juni med SLO som arrangör

Hej alla Boulare.

Som vi tidigare har meddelat så har arrangören av våra distriktsserier valt att avsäga sig årets arrangemang.

Styrelsen har letat och fått en lösning.

Vi fick efter det förra utskicket svar från 2 föreningar.

Styrelsen i GBBF har på dagens styrelsemöte den 7/5 beslutat att tilldela Slottsskogens Petanque Club det första sammandraget i distriktsserien. Vi beslutade även att flytta seriespelet till den 8-9/6. Detta dels för att få tillgång till banorna vid Slottsskogsvallen dels att frigöra ev. personal från de klubbar som deltager i förbundsserierna. Var även en förutsättning för att SLO skulle kunna åtaga sig det. P.g.a. andra arrangemang i Slottsskogen så fanns inte möjlighet att genomföra både förbundsserien och distriktsserien samtidigt.

  • Således spelas distriktsserien den 8-9/6 på Slottsskogsvallen med SLO som arrangör.
  • Förbundserien (Div. 1 södra, div 2 B öppen samt div. 2B Veteran) den 15-16 på Slottsskogsvallen med DEB som arrangör.

Division 3 öppen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Division 3 veteran Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Division 4 veteran Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi återkommer längre fram med hur vi gör med sammandrag nr. 2 men där har vi också en lösning men där har inte alla detaljer kommit på plats. Detta sammandrag kommer att spelas på det rätta datumet den 10-11/8.

Vi hoppas att det flyttade datumet inte gör att någon klubb kommer att få svårt att få spelare eftersom många kanske har bokat in sig på annat då det är en "boulefri helg" alternativt andra tävlingar.

Om det skulle vara så att någon klubb väljer att dra sig ur seriespelet p.g.a. för få spelare så kommer inte några sanktioner att vidtagas och anmälningsavgiften att betalas tillbaka.

GBBF tolkar tävlingsbestämmelserna så att om någon klubb skulle vilja använda samma spelare, så får de deltaga i sammandrag 1 i distriktsserien 8-9/6 och sammandrag 1 i förbundsserien den 15-16/6 samt i sammandrag 2 den 10-11/8.

" Sammandrag är de tillfällen då samtliga föreningar i en eller flera serier träffas för att genomföra de möten som tillsammans utgör seriespelet. Seriespelet utgörs av två sammandrag, 1 och 2, där alla lag deltar" "Det är heller inte tillåtet att under ett sammandrag byta från en högre till en lägre serie. Mellan sammandrag finns inga restriktioner, ej heller mellan olika klasser. "

Vi hoppas att ansvariga i era klubbar informeras men eftersom det är ganska snart är vi tacksamma om ni skickar en bekräftelse via mail att informationen har kommit fram, så vi inte behöver kontakta alla deltagande klubbar.

Med vänliga hälsningar,

Hasse Hermansson

Göteborg & Bohusläns Bouleförbund

gbbfkansli@vgidrott.se

Publicerad: 2024-05-07

Senast uppdaterad: 2024-05-12

Sponsorer

Kontakta oss

070-256 97 26
gbbfkansli@vgidrott.se

Postadress

Göteborgs och Bohusläns Bouleförbund
Hans-Erik Hermansson, Björndammsterrassen 11 4tr
433 42 Partille

Fakturauppgifter

Bankgiro 5911-6954
Organisationsnummer 857209-7213

Test