Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cupen Öppen


Svenska Cupen Öppen (samma tävling som under några år hette Inomhus-SM för klubblag men nu bytt tillbaka) är en inomhustävling för klubblag. Endast ett lag per klubb får delta. Den förening som vinner Svenska Cupen Öppen blir svensk mästare och får representera Sverige i Europacupen. Europacupen avgörs på datum som fastställs av Europeiska Förbundet (CEP) och aktuella regler för deltagande förening tillhandahålls av CEP.

Förening som vann senast slutförda Svenska Cupen Öppen/Inomhus-SM för klubblag är förstaseedade till tävlingen om de har anmält sig och betalat avgift enligt instruktioner.

Svenska Bouleförbundets tävlingskommitté (TK) fastställer på basis av inkomna anmälningar spelplatsen för respektive förening i grundomgången. Grundomgången spelas under en eller två dagar, beroende på antalet anmälda föreningar.  

Anmälningsavgiften är 1 500 kr/lag. 3 dagar efter sista anmälningsdag kan en förening efteranmäla sig till dubbel avgift.

Tävlingsbestämmelser
Uppdaterade tävlingsbestämmelser för 2022 finnas på svenskboule.se i Dokumentbank -> Tävlingsbestämmelser.  

Inomhus-SM för klubblag 2022
Grundomgången kommer spelas 19-20 februari i Falkenberg, Lindome, Skövde och Uppsala. Finalen spelas i Lindome 12-13 mars.

Uppdaterad: 02 MAR 2018 10:11  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...