Hoppa till sidans innehåll

KORT RAPPORT FRÅN VÅRT DM 2022

31 MAJ 2022 13:59
Från regn till solsken – ÖSBF´s distriktsmästerskap har nu avgjorts ( Fullständiga resultats finns under fliken Resultat/DM. )
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2022 13:59

Att vara boulespelare innebär att man får vara med om mycket, från hällregn, blåst och 8 grader till solsken och 20 grader. Om inte vädret sätter käppar i hjulen för bra spel så kan lång väntan göra det, vilket tyvärr är vanligt under ett distriktsmästerskap.

Bild: DM Gränna 2022.                              

Trots det måste vi ändå glädjas åt att vi återigen kunnat genomföra ett DM med många deltagare. Dryga 340 starter i Gränna gör att vi åter är uppe på samma nivåer som innan pandemin la en våt filt över vår idrott. Hälften av distriktets registrerade klubbar fanns plats någon dag i August Andrées födelseort.

I spelklasserna blev Tjust PC bästa klubb med 6 guld, tvåa blev Lejonkulan PC med 3 guld och trea Boule von Platen med 2 guld. Övriga klubbar som tilldelades den ädlaste valören var Calmar PK och Club I´stanboule.
I precisionsskyttet blev även där Tjust PC bästa klubb med 2 guld följd av Club I´stanboule som bärgade ett guld.

Bild: Medaljer DM 2022                         

Östsvenska Bouleförbundets styrelse tackar ånyo den lokala arrangören Club de Boule, Gränna och samtliga domare för ett väl genomfört distriktsmästerskap.
Tack även till alla spelare som trots väder och väntan oftast höll humöret uppe.

Skribent: Anders Holmberg
E-post: Adressen Gömd  ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Östsvenska Bouleförbundet
Fredrik Kjellman, Tumstigen 1
587 39 Linköping

Kontakt:
Tel: +46734184927
E-post: ostsvenska@svenskbou...

Se all info