Hoppa till sidans innehåll

EM 2019 - Dag 1 - Precisionsskytte & Uppsnack inför trippeln

19 SEP 2019 20:05
Först ut i årets EM var skyttet och Sverige representerades av Ali Abdi Aden från Maria Petanque Club (Stockholm). I den kommande trippeln väntar en tuff start för det svenska laget då de möter Italien i första matchen.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2019 20:05

Då har EM börjat med skyttet

Först ut i årets EM var skyttet och Sverige representerades av Maria Petanque Club (Stockholm) genom Ali Abdi Aden. Det krävdes 20 poäng för att går vidare till återkvalet för Ali som gick ut som en av de sista i dagens kval. Tyvärr så lyckades Ali inte riktigt få ihop det som krävdes och stannade på 16 poäng. Det såg ut att vara svåra banor där kloten studsade mycket. Anmärkningsvärt var att Ali såg ut att ha svårt för de korta avstånden där han blev lite lång ett flertal gånger. Men som Hasse Silfverberg alltid sa till mig “skjuter du långt betyder det bara att du är het och i form”! Vi får hoppas att de bevingade orden stämmer och att det kommer smälla högt i trippelspelet. 

Precisionsskytte Ali Abdi Aden Diego Rizzi, Italien


Trippeln börjar och Sverige möter Italien

En tuff start för det svenska laget väntar då de möter Italien i första matchen. Starkaste stjärnan i Italien är så klart Diego Rizzi med sitt fantastiska skytte.

Team Sweden

Det gäller för det svenska laget att vara på tårna redan 07.30 (svensk tid) i morgon. Lycka till hela truppen och här håller vi alla tummar vi har!

Lennart “Lelle” Wahlberg

Ordförande Stockholms Bouleförbund

Skribent: Lennart Wahlberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms Bouleförbund
Jan Pernolf, Armfeltsgatan 8
115 34 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0736762441
E-post: This is a mailto link

Se all info