Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2012

31 MAR 2012 20:23
Den 31 mars avhölls Sydsvenska Bouleförbundets årsmöte. Ett välbesökt möte som föregicks av ett Bouleting. Bra att på Tinget kunna ventilera idéer och tankar och på så sätt få ett årsmöte som i stort sett blir ett beslutandemöte.
  • Uppdaterad: 22 NOV 2012 23:35

Vi gick igenom förslag och motioner till SBF:s årsmöte som hålls den 21 och 22 april. Alla deras årsmöteshandlingar finns att läsa på förbundets hemsida. Vi gjorde en utvärdering av årets Hallsvenska som de flesta upplevde som bra och trevlig. Eftersom vi bara kört en klass verkar det som om en blandning av yngre, äldre, rutinerade och nybörjare gagnat klubbkänslan. Lisa informerade om strulet från förbundets sida med anmälningarna till seriespelet. Men troligen kommer besked nästa vecka. Ett styrelseförslag om färre ledamöter i styrelsen diskuterades och klubbades sedan på årsmötet liksom förslaget om arvode till styrelsen. Detta var lite grann men mer kan läsas när årsmötesprotokollet kommer. Bilder  !fungerar nu!

Skribent: Kersti Lindelöf

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info