Hoppa till sidans innehåll

Bouletoftadubbeln 28 januari

13 JAN 2017 13:04
Bouletoftahallen skall än en gång både sjuda och ljuda av liv och rörelse
  • Skapad: 13 JAN 2017 13:04

Ja det är i alla fall tanken och förhoppningen hos klubbarna som ingår i Malmö Bouleallians. Ett steg i rätt riktning är att man har beslutat blåsa liv i tävlingsverksamheten ihallen. Härligt tycker vi! och förhoppningsvis också ni!
Man huffar och puffar lite försiktigt genom att ha sökt sanktion för tre tävlingar 2017. Alla tre har vi också beviljat sanktion.

Först ut är Bouletoftadubbeln 28 januari - både öppen och V65.
Så alla ni "öppna" spelare som länge efterlyst tävlingar i vårt distrikt som välkomnar spelare som ännu inte fyllt 65 år NU HAR NI CHANSEN!!
Visst ska vi väl hjälpas åt att fylla Bouletoftahallen med glatt umgänge varvat med skärpta tävlingssinnen, ljudet av klot mot klot, applåder och glada tillrop och kanske till och med en och annan svordom över ett förlupet skott eller lägg.
Inbjudan har gått ut till samtliga klubbar i distriktet hälsar arrangerande klubb Quatre Boule, så tillsammans med inlägget här och på vår Facebooksida ska väl ingen kunna säga att de inte har fått informationen.
Men ni får skynda er! Det är först till kvarn som gäller, det finns plats för max 20 lag/klass.

Skribent: Lisa Köhalmi
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Anders Ståhl, Bruksgatan 14A, lgh 1204
263 39 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0706479477
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info