Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sydsvenska Bouleförbundets endagsläger

15 MAJ 2011 13:09
Lördag den 14 maj ordnade SSBF ett endagsläger för distriktets ungdomar. Lägret hölls i Kävlinge BS fina inomhushall och
  • Uppdaterad: 22 NOV 2012 23:35

de spelade även utomhus. Distriktets ungdomsansvariga Peter Reuter och Christer Pettersson(den sistnämnde hade tyvärr blivit förkyld och kunde inte delta) hade ordnat detta. Först fick de 11 ungdomarna en genomgång av lite regler och varför man ska ha regler av domare Stefan Andersson. Dessutom ett klurigt test som skulle visa om de kunde följa instruktioner. Efter detta tog juniorlandslagets kapten Henri von Eggers Patron över och genomförde en del teknikövningar med dem. Han informerade också om vad han tycker är viktigt för att delta i landslaget och så pushade han för årets SBF-läger som går i Helsingborg den 30/6-3/7. Hungriga efter detta intog de en god lasagne som Peters fru gjort. Sedan spelade de tre lottade matcher där de fick spela med varandra både utomhus och inomhus. Mellanmål och efter spelet blev det utvärdering och kvällsfika i form av risgrynsgröt med saftsås till de alltid hungriga juniorerna. En trevlig dag och förhoppningsvis har de lärt känna varandra lite mer och många kommer nog delta i det stora lägret som SBF ordnar. Tack till alla och främst till Kävlinge BS som upplät sin fina lokal.

Skribent: Kersti Lindelöf

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info