Hoppa till sidans innehåll

DM 2015 är genomfört

10 JUN 2015 09:44
Så har vi avverkat alla klasser i DM. De två sista, mixtrippel och skytte spelades den 7 juni i Löberöd. Resultat och bilder finns under
  • Uppdaterad: 19 MAR 2018 20:11

"Viktigt" samt "Resultat" DM-Arkiv och årtal.
Vi i sydsvenskas styrelse 7 personer, samt våra extra hjälpredor Laila, Yngve och Marie-Louise, tackar Bouleklubben Rövarekulan för hyran av anläggningen.
Dessutom tack till alla tålmodiga och glada boulespelare. Det är ni som gör det värt att lägga ner så mycket möda på våra DM-tävlingar.
Gunnel Laila och Christer är efter fyra års DM-kökstjänst verkligen riktiga proffs. Och vi andra har ju jobbat lika länge så vi vet vad vi ska göra. Teamwork när det är som bäst. Det är bara Gunnel, Lasse och jag som aldrig spelar. De andra får välja nån dag de spelar men de ska hjälpa till både före och efter tävlingen. I söndags var det Lisas och Jan-Eriks tur att spela. Roger fick också hjälp med skyttet, vilket vi tackar för. Man blir trött men det är samtidigt så roligt och speciellt när man känner att de flesta uppskattar vad man gör. Då glömmer man de få surgurkorna och gnällspikarna.
Ett särskilt tack till John Karlsson som hjälpte till bl.a. med parkeringen och Sten-Erik som tillsammans med Yngve började plocka in efter tävlingen bara för vi inte skulle behöva använda hela natten till detta. Min snälla man Berth hjälpte också till på slutet så allt blev inpackat och lokalen blev låst.
Så hoppas vi att vi får se ännu fler boulespelare till nästa års DM. Vi får klura på nya överraskningar till dess.
Webbmoster Kersti

Skribent: Kersti Lindelöf
E-post: This is a mailto link

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info