Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Information från distriktsstyrelsen

23 MAR 2020 10:25
Styrelsen för SSBF har haft styrelsemöte och här kommer lite information till er i klubbarna.
  • Skapad: 23 MAR 2020 10:25

I dessa virustider börjar vi med lite information kring covid-19. Som distriktsstyrelse följer vi vad Svenska Bouleförbundet och Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Ta gärna del av vad Folkhälsomyndigheten skriver på sin hemsida angående möten/sammankomster med mindre än 500 deltagare, https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/.

Använd sunt förnuft och följ myndigheternas anvisningar så ska vi nog ta oss igenom detta också. Och glöm inte tvätta händerna!

På grund av pandemin är mycket inställt som tidigare meddelats, nu får vi som en följd av SBF:s avlysning av all tävlingsverksamhet också ställa in DM i MxdTr den 19/4. Denna klass kommer att genomföras i Malmö vid ett senare tillfälle, troligtvis till hösten. I dagsläget planerar vi att genomföra stora DM i Tyringe den 21/5-24/5, men följer naturligtvis utvecklingen och återkommer om vi behöver göra någon förändring.

Vad gäller det inställda Bouletinget är vår ambition att det ska genomföras men är avhängigt av när SBF beslutar om Förbundsmötet. Vi uppmanar klubbarna att gå igenom motionerna och skicka era synpunkter till SSBF, This is a mailto link, så vi har klart för oss era synpunkter och kan delge dessa till våra ombud om Bouletinget av någon anledning inte går att genomföra. Verksamhetsplan och budget för SSBF 2020 kommer att skickas ut till alla klubbar via mejl. Övrig information som skulle delgetts på mötet kommer ut via mejl och/eller hemsida och Facebook.

Det har kommit frågor om hur vi tänker göra med sanktionsavgifterna för inställda tävlingar. Styrelsen anser att det är bäst om det kunde tas ett nationellt beslut om detta så att det blir lika för alla klubbar över hela landet. Vi kommer därför att skicka denna fråga vidare till styrelsen i SBF och återkommer när vi har svar därifrån.

Och för alla som tvingats ställa in era tävlingar - Tänk på att ställa in era tävlingar även i SBF Online!

Solen har återvänt, våren nalkas och därmed förutsättningarna för spel utomhus, så ut och träna (men inte i för stora grupper!) så håller vi tummarna för att vi snart ses på våra tävlingar igen.

Styrelsen, SSBF

Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info