Hoppa till sidans innehåll

Lite av varje...

02 JAN 2018 17:37
Sanktionsansökningar...kandidatnomineringar till distriktsmötet i mars...motioner...
  • Uppdaterad: 02 JAN 2018 18:55

Inför 2018 års tävlingsverksamhet kan vi konstatera en liiiten ökning av öppna tävlingar. Av distriktets 37 klubbar har 13 sökt sanktion för totalt 27 tävlingar.
Av dessa arrangeras öppen klass i 15 st. Två klubbar arrangerar juniorklass; Tyringe Boulegetingarna som arrangerar Kuliga Kulan 17-18 mars, trippel respektive dubbel och La Boule d,Or som i Äggcupen 30 mars lockar ungdomarna  med en juniordubbel.
I båda dessa tävlingar spelar ungarna gratis!

Lillens Vänner vågar sig för första gången på att arrangera - 14 april finns möjligheten att spela öppen trippel på banorna vid Äpplegårdens Boulecenter i Staffanstorp. Tävlingen är maximerad till 36 lag så det gäller att snabba sig med anmälan! Höganäs Boule Klubb arrangerar både lördag och söndag i år. Även här är det begränsat med plats. Taket för lördagens öppna mixeddubbel ligger på 24 lag, detsamma gäller för söndagens öppna trippel som är en form av generationstävling.

Temat generationstävlingar har även Sillboularna och Trelleborgs Bouleklubb fastnat för. Detaljerad information finns i tävlingskalendern.

Tråkigt nog har varken Helsingborgs Petanque eller West Wind i Landskrona sökt sanktion för tävlingar i år. Kanske är det bara ett förbiseende och detta skriveri resulterar i sanktionsansökningar...den som lever får se...

Årets distriktsmöte äger rum i Malmö 17 mars - information om lokal kommer senare, dock senast i kallelsen. Sista datum för både kandidatnomineringar och motioner är 15 januari. Information om årsmötet, bl. a. hur man skriver en motion finns under fliken Dokumentbank-->Årsmöten.

Skribent: Lisa Köhalmi
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Anders Ståhl, Bruksgatan 14A, lgh 1204
263 39 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0706479477
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info