Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Hej boulevänner!

På den här sidan har jag tänkt att informera lite om distriktets verksamhet, vad vi diskuterar och beslutar om på styrelsemötena och annat smått och gott. Ambitionen är att minst försöka skriva något efter varje styrelsemöte, kan bli vid andra tillfällen också om behovet uppstår.

Sedan årsmötet har vi jobbat hårt med att få till allt praktiskt som kommer av att ha en ny styrelse, poster ska tillsättas och ansvarsområden definieras, bankpapper ordnas och inte minst har det arbetats med att få till arrangörsinbjudningar till DM och sommarens seriespel. Apropå arrangörsinbjudningar finns det fortfarande tid att anmäla intresse för att arrangera seriespel och DM, senast den 15 mars vill vi ha era ansökningar.

Vi har också startat ett arbete med att redigera hemsidan, ett arbete som kommer ta sin tid då det är mycket att gå igenom. Ser ni något som är fel eller ni tycker skulle se annorlunda ut, hör av er till mig eller Gunilla så ser vi om vi kan ändra.

Ännu ett förändringsområde är distriktets stadgar där vi beslutat i styrelsen att göra en översyn under året för att lägga fram ett förslag till reviderade stadgar på årsmötet 2021. Kom gärna med input även i denna fråga!

Den 22 mars har vi vårt tredje styrelsemöte för året, kom gärna med förslag inför det om det är något ni tycker distriktsstyrelsen borde diskutera och/eller besluta om. Sedan ses vi förhoppningsvis på vårt Bouleting i Löberöd den 29 mars där vi informerar från styrelsen och diskuterar kring handlingarna till SBF:s Förbundsmöte.

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Uppdaterad: 10 MAR 2020 10:08 Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info