Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet 20-08-08


Helgen som gick hade vi styrelsemöte igen, ungefär samma ärenden på listan som senast men en del intressanta diskussioner även utanför protokollet. Som jag berättade förra gången planerar vi ett Höstmöte och i helgen bestämdes det att det blir av, den 27 september kl. 13.00 träffas en representant från varje klubb på Catena Arena i Ängelholm för att informeras och få svar på frågor. Ungdomsboule, domare och förhoppningsvis lite nyheter från SBF finns bland det vi tänkt ta upp och även den prisutdelning som skulle genomförts i våras. Vi håller naturligtvis avstånd i lokalen och om man har sjukdomssymptom skickar man en ersättare. Anmälan om närvaro vill vi ha senast den 21 september på mejl till This is a mailto link, separat inbjudan kommer via mejl inom kort.

Anmälningstiden för Hallsvenskan går in på sluttampen och oavsett hur det blir med genomförandet den här vintern vill vi ha in era anmälningar, anmäls senast den 17 augusti till This is a mailto link. Vänta dock med betalningen tills vi tagit definitivt beslut om vi ska genomföra en Hallsvenska i år. Har ni redan betalat kommer ni få pengarna tillbaka om vi ställer in.

Vi väntar med spänning på om det blir några förändringar kring allmänna sammankomset nu i höst men själv tror jag inte man kommer ändra något. Läget i världen är alltför osäkert känns det som. Vill dock påminna om att det går att genomföra tävlingar om man följer alla rekommendationer och klarar checklistan. 16 lag är det som gäller men det går att få dispens för 20 lag i dubbel, kontakta vårt TK om ni vill söka dispens, This is a mailto link.

Hoppas vi ses den 27 september om inte tidigare!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Uppdaterad: 11 AUG 2020 17:43 Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Anders Ståhl, Bruksgatan 14A, lgh 1204
263 39 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0706479477
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info