Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet 21-01-25


Hej boulevänner!

Då har vi haft vårt första styrelsemöte för det här nya året som vi väl alla hoppas ska bli lite mer normalt än det förra. Men än är vi långt ifrån i normalläge tyvärr och det märktes på gårdagens digitala möte. Det blev vårt klart snabbast avklarade möte då inte mycket fanns att diskutera. TK rapporterade att de har godkänt de sanktionsansökningar som kommit in, Thomas rapporterade att han skickat ut förfrågan till domarna om DM, om det nu blir av. 

Den längsta diskussionen handlade om kommande distriktsmöte och Bouleting. Vi har fortfarande frågetecken till en del bitar i ett digitalt årsmöte med risk/chans för voteringar vid personval. Kontakt har tagits med RF-SISU för vägledning och hjälp med system för omröstning. Vi vill helst klara oss med så enkla metoder som möjligt och hoppas kunna få det på plats under februari. Instruktioner kring detta kommer med kallelsen senast tre veckor innan distriktsmötet. 

Ja, så mycket mer finns inte att rapportera den här gången. Vi när en förhoppning att våra klubbar under 2021 ska få igång sin verksamhet igen och kunna behålla sina medlemmar. Det återstår att se om vi kommer kunna genomföra DM och seriespel under 2021 men vi planerar naturligtvis för det.

Som vanligt uppmanar jag alla att hålla ut, hålla avstånd, hålla kontakt och följa de rekommendationer som gäller och glöm inte tvätta händerna!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Uppdaterad: 25 JAN 2021 18:58 Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info