Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet 21-06-13


Hej boulevänner!

Idag hade vi styrelsemöte igen och den mesta tiden gick åt att diskutera kommande DM och det SM-kval som vi planerar genomföra i juli månad. OM restriktionerna lättas ytterligare den 1/7 kommer vi kunna genomföra årets DM helgerna 17-18 juli respektive 24-25 juli. Det kommer då samtidigt vara kval till det alternativa SM som SBF genomför det här året. Planen är att vi spelar trippel och singel första helgen och dubbel respektive mixeddubbel andra helgen. Om allt klaffar kommer vi också att ha skytte-DM på söndagen den 18 juli, samtidigt med singelspelet. I skytte blir det dock enbart DM eftersom SBF inte arrangerar något SM i precisionsskytte i år. Anmälan till DM/SM-kval kommer ske via SBF (klubbvis som vanligt) och inbjudan kommer snart att landa i klubbarnas mejlboxar. Där kommer ni hitta den information ni behöver och har ni frågor efter det så mejla dem till TK. Separat inbjudan kommer sedan för skytte-DM.

TK kommer också gå ut med en fråga till alla klubbar kring deltagande i kommande seriespel, detta för att se så att de lag som tidigare anmälts fortfarande är aktuella. Efter det kommer serierna och spelordning att spikas definitivt. Vi återkommer med mer info kring detta senare i sommar.

Vi beslutade att genomföra en ny domarutbildning, det är brist på domare i distriktet (ja, i hela landet!) och vi försöker nu få lite fler att intressera sig. Nytt för den här gången är att det inte kommer kosta något att gå utbildningen! När tid och plats är bestämt kommer inbjudan till detta också.

Vi börjar ju nu kunna tävla lite igen om vi följer de restriktioner som gäller, SBF har skrivit tydligt om detta och det hittar ni här: Tävlingsverksamhet från 1/6. Där hittar ni också länkar till fler nyttiga sidor om covid-19. Även om det lättar lite i smittspridningen nu och vaccineringen har tagit fart är det viktigt att vi följer dessa restriktioner och är fortsatt försiktiga. Håll i, håll ut, håll avstånd men håll kontakt så ska vi reda ut detta trista läge så småningom.

Boulehälsningar

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Uppdaterad: 13 JUN 2021 17:30 Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Anders Ståhl, Bruksgatan 14A, lgh 1204
263 39 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0706479477
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info