Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet 21-12-19


Hej Boulevänner!

En dryg månad sedan senaste ordförandebrevet och under den tiden har tyvärr pandemin tagit fart igen, så pass mycket att Hallsvenskans tredje omgång sköts upp till i mars. Restriktionerna skärps i omgångar och om nästa steg genomförs kommer vi få en lika trist vinter som förra, utan tävlingar och begränsat med träning. Håll alla tummar att det vänder istället!

Dagens styrelsemöte ägnades mycket åt kommande årsmöte, vi har tidigare meddelat att det blir den 27/3 och planen är att hålla det på samma sätt som förr, med ett inledande bouleting följt av årsmöte. Vi håller dock lite öppet för att vi måste tänka om och ännu en gång genomföra årsmötet digitalt, allt beroende på hur pandemin utvecklas i Sverige. Ett par platser undersöks för närvarande och när det är klart kommer vi att meddela dag, tid och plats för 2022 års distriktsmöte. Glöm inte att eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 januari!

Förra helgen, närmare bestämt den 11 december, genomfördes en domarutbildning och därmed har vi utökat distriktets domarkår med några fler domare. De har dock kvar att praktisera under en kommande tävling innan de helt kan kalla sig för domare. Möjligheten att få domare till våra tävlingar har nu ökat och vi hoppas att ännu fler vill bli domare framöver.

Det var en kort sammanfattning av styrelsens diskussioner, nu tar vi snart lite julledigt men några klot hinner vi nog med att kasta innan julen infinner sig.

Styrelsen för Sydsvenska Bouleförbundet önskar er alla en riktigt God Jul, ta hand om er så hörs och ses vi snart igen!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Uppdaterad: 19 DEC 2021 16:33 Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
231 44 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info