Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet 22-05-24


Hej Boulevänner!

Igår hade SSBF styrelsemöte, digitalt via Teams. Det var inte så mycket som behövde avhandlas så det blir en kort rapport den här gången.

Innan själva mötet fick vi en kort presentation av vår kontaktperson på RF-SISU Skåne, Betty Nylander. Betty är huvudansvarig för boule i Skåne men även ansvarig för klubbar i det nordöstra hörnet av Skåne. Vi pratade lite om kommande samarbete och utbildningar, styrelsen återkommer i denna fråga inom kort. Betty kommer besöka oss under DM, närmare bestämt under mixedtrippeln i Tyringe lördagen den 4/6.

I övrigt rörde sig det mesta om kommande DM och hur det ser ut med förberedelserna inför det. Vi ser att vi har ganska normala deltagarsiffror, åtminstone för stora DM i Malmö. Mixedtrippeln den 4/6 i Tyringe är det däremot lite färre anmälningar till och därför beslutade vi att förlänga anmälningstiden t o m kommande helg (29/5). Även skyttet på söndagen har få deltagare så in och anmäl er där, tänk på att det även är kval till SM när det gäller skyttet.

Vi har ännu inte något nytt att rapportera vad gäller nya hemsidor men hoppas att vi kan få något besked där snart.

Det var allt för den här gången, jag hoppas att vi ses på banorna under kommande veckas distriktsmästerskap!

Boulehälsningar,

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Uppdaterad: 24 MAJ 2022 16:34 Skribent: Anders Ståhl
E-post: Adressen Gömd

logga hemsidan

Klickbar bild till vår Facebooksida

 

RB_puff_170

 

Vi tar gärna emot förslag på vad ni vill ha på distriktets hemsida. Skicka ett mail till Gunilla Leandersson eller Anders Ståhl.

 

Postadress:
Sydsvenska Bouleförbundet
Anders Ståhl, Bruksgatan 14A, lgh 1204
263 39 Höganäs

Kontakt:
Tel: 0706479477
E-post: info@sydsvenskboule....

Se all info