Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok WDBF"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok WDBF


Välkommen att skriva ner tankar, frågor eller idéer. Ordet är fritt och därmed följer ett stort ansvar för dig som skriver. Inga plumpa påhopp och anonymt skitsnack, håll dig till vettiga saker och så trevlig ton du förmår!

Hjärtligt välkommen!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
14 augusti 2018 15:12 av Thor-Allan

Husvagnscupen 2018

Bra Herman
Äntligen klarspråk. Ingen kan missförstå denna information.
Om/ifall någon ändå med licens skulle delta och det kommer in en anmälan hoppas jag verkligen Disciplinnämnden tar upp den anmälan och går vidare för "verklig" sanktion vad det nu kan bli, så inte detta bara blir tomma ord. Husvagncupen är en bra Tävlingsform där alla "kunde" vara med ifall Stenstorp Boule var med i SBF. Nu när vi vet bakgrunden så får det bli så här.
Det kan finnas fler tävlingar som är upplagda så här

24 maj 2018 14:41 av Thor-Allan

Replik till Herman

Har aldrig hävdat att NI/styr. eller Du skall åka runt och agera poliser. Kommer det in anmälningar så måste de väl behandlas enl. reglemente. Vad jag vill med dessa skrivelser är -Finns det regler så måste de följas-. Om de inte följs då måste någon agera. Du skriver att Du inte fått något svar, vadå? Är det någon som inte fullföljer sina uppgifter. Mina synpunkter är absolut inget påhopp på Dig/styrelsen om DU/Ni känner så. Vill bara att regler följs så Boulen kan fortsätta att utövas rättvist

23 maj 2018 19:54 av Herman

Förebilder

Som ordförande har jag en viktig roll som förebild, absolut. Och där tycker jag mig vara en god sådan i de flesta fall.
Ansvaret att anmäla ligger på oss alla. WDBF har tydligt markerat vad som gäller, vi har även bjudit in ”de laglösa” för diskussion. Tycker du att vi dessutom ska resa distriktet runt för att anmäla spelare så får du nog se dig om efter en ny styrelse. Åtminstone ordförande!

23 maj 2018 17:01 av Thor-Allan

Replik till Herman

Herman, Du som ordf i WDBF borde väl hålla Dig till regler och se till at de följs. Detta gäller även i vårt fall Södra Disciplinnämnden. SBF tänker inte agera polis skriver DU och att vi (WDBF-styrelse) skulle få ett stort antal boulespelare mot Er. Menar Du då att de stora antalet licencierade spelare accepterar att inte följa regler.
Jag tror precis tvärt om, finns det regler så skall de följas och att visa respekt och ta ansvar för sina handlingar. Detta gäller Föreningar som spelare.

16 maj 2018 10:29 av Herman

Forts. på mitt förra inlägg

Ska då WDBF:s styrelse agera och anmäla spelare? Ja, kanske. Men det vore fan inget roligt arbete och vi skulle få en ganska stor del av distriktets boulespelare mot oss. Och gör vi rätt då? Fan vet.

16 maj 2018 08:53 av Herman

Till Thor-Allan

Södra disciplinnämnden har ansvaret att hantera inkomna anmälningar, anmälan kan vem som helst lämna in. Något svar har vi inte fått på vår fråga, men jag vet att i andra sammanhang resonerar SBF att de inte tänker agera polis. (forts)

15 maj 2018 15:54 av Thor-Allan

Replik till Herman

Du skriver att det är upp till SBF att agera. Vad jag har fått till mig så är det Södra Disipl.nämnden som skall ta beslut i dessa tävlingar som uppräknades. SBF tar ingen notis av detta. WDBF har fått inform. om de som hände 2017. Då återstår frågan, VAD HAR HÄNT med de tävlingar som jag ställde frågan om? Herman Du skrev att Ni hade skickat detta vidare till SBF. Vad har Du/WDBF fått för svar från SBF?

15 maj 2018 12:25 av Herman

Svar till Thor-Allan!

Svaret är att man kan spela alla tävlingar som står med i svenska bouleförbundets tävlingskalender på SBF online. Är man med i någon av pensionärsorganisationerna kan man dessutom vara med i deras arrangemang. Därutöver finns det säkert några undantag, som jag dock inte kan komma på just nu.
Ingen av de du räknar upp faller under mina exempel ovan. Den med licens som deltar där riskerar att bli anmäld till disciplinnämnden och få sin licens indragen.
Huruvida SBF agerar eller inte låter jag va

15 maj 2018 12:21 av Herman

Svar till Peter

Vem har du fått det svaret ifrån? Och vi har som vanligt tillmötesgått majoritetens önskemål när det kommer till placering av speldatum.

9 maj 2018 11:28 av Peter Röber

Grattis Veteraner

Stort grattis till er som gick vidare uttagning till veteranlandslaget till finalspel i Malmö .
Synd bara att vissa lag måste välja mellan att spela veteranseriespel eller Finalspel i Malmö. Detta för att WDBF har lagt seriespelet samma helg. Men detta är inget nytt och detta har påtalats. Men svaret då blev. Det är inga från WDBF som går vidare ändå. Men som sagt var nu är det 3 lag som gått vidare.
Stort Grattis en gång till.

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Oliver Thorell, Norra Trängallén 24G
541 46 Skövde

Kontakt:
Tel: 0761843870
E-post: This is a mailto link