Hoppa till sidans innehåll

Inspirationsträff för arrangörer

26 JUN 2019 22:14
Svenska Bouleförbundets Tävlingskommitté bjuder in till inspirationsträff för arrangörer av nationella och internationella arrangemang söndagen 14 juli klockan 18.00.
  • Skapad: 26 JUN 2019 22:14

Plats: Saab arena Linköping (boule-SM:s huvudområde), exakt lokal meddelas senare
Varför: de nationella och internationella arrangemangen är tänkta att vara svensk boules
flaggskepp och leverera arrangemang av högsta klass. Deltagarsiffrorna ska vara höga och utbudet att tävla ska vara brett för att locka så många som möjligt, men dessutom ska landets allra bästa spelare känna sig manade att delta. Allt det här är inte så lätt att få till, men ett krav vi nog kan enas kring. Därför är det viktigt att vi tillsammans siktar högt och hjälper varandra. Tävlingarna ska sinsemellan inte vara konkurrenter utan komplettera varandra och deltagarna ska känna igen sig i den höga kvalitén. Därför är det viktigt att vi samlas och inspirerar varandra, men kanske också hittar nya vägar för att utvecklas.
Målgrupp: alla årets arrangörer (föreningar) av nationella och internationella arrangemang, arrangörer (föreningar) av tidigare nationella och internationella arrangemang, potentiella arrangörer (föreningar) av framtida nationella och internationella arrangemang, svenska bouleförbundets förbundskaptener, samt alla Ni andra som har ett intresse av att utveckla de nationella och internationella arrangemangen i Sverige.
Anmälan: senast 7 juli till mailadress This is a mailto link med meddelande
”Anmälan till inspirationsträff 14 juli”. I mailet skriver du vem/vilka du anmäler samt kontaktuppgifter (mail och mobilnummer) till kontaktperson för anmälan, som i sin tur ansvarar för att föra eventuell information vidare.
Kostnad: inte en spänn, istället pröjsar du genom att bidra med goda idéer som kommer svensk boule till gagn.
Övrigt: ingen mat kommer serveras, så kom inte hungrig. Däremot kanske det eventuellt kommer bjudas på någon enklare förtäring av något slag. Vi vet också att träffen äger rum mitt under brinnande boule-SM och att man kan få svårt att hinna i tid till mötet om man går långt i mixedtrippeln, därför kommer vi såklart ha överseende om man kommer sent. Dock vill vi att ni respekterar  anmälningsförfarandet och ser anmälan som bindande.
Frågor, undringar och påpekanden: du når hela TK genom mailadressen
This is a mailto link och dessutom Herman Thorell på mobilnr 0761-061959


Epost: Adressen Gömd


  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...