Hoppa till sidans innehåll

SBF:s coronagrupp

25 NOV 2020 08:52
Svenska Bouleförbundet har tillsatt en särskild Coronagrupp – där vi har samlat några medlemmar med relevanta professionella kunskaper – för att bistå med bedömningar och råd i alla pandemirelaterade frågor.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2020 08:52

Gruppen tillsattes redan för en månad sedan och hjälper sedan dess till med bedömningar av alla frågeställningar och situationer som uppkommer och påverkas av den pågående pandemin. Med andra ord har den just nu en hel del att göra och vi är mycket tacksamma över den hjälp gruppens medlemmar ger förbundet. 

Mari Milton, Lejonkulan PC, är vårdenhetschef vid infektionskliniken i Linköping och förestår en pandemiavdelning. Ninette Hansson, Quatre Boules, gick i pension för några år sedan men hann innan dess med att arbeta som sjuksköterska i 38 år. På infektionskliniken i Malmö arbetade hon både som sjuksköterska och avdelningsföreståndare. Och Renate Olsson, Halmstad Petank, arbetar som anestesi- och intensivundersköterska, bland annat med covidpatienter, på Hallands sjukhus. Dessutom ingår Lasse Franck som representant för styrelsen. 

För att komma i kontakt med Coronagruppen gäller samma princip som för all kommunikation med förbundet – skicka mejl till kansliet, This is a mailto link, så ser någon där till att det hamnar rätt. 


E-post: Adressen Gömd

  ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...