Hoppa till sidans innehåll

SBF söker intresserade till Veterankommittén

21 APR 2021 16:34
Förbundsstyrelsen har sedan tidigare tagit beslut om att instifta en Veterankommitté (VK). Vi har tidigare efterlyst intresserade och gör nu ett nytt försök!
  • Skapad: 21 APR 2021 16:34

De äldre är en stor och viktigt del av SBF:s verksamhet och vi anser att det är viktigt att fånga upp de tankar, åsikter och idéer som rör just de äldres aktiviteter. Därför beslutade vi höstas om att instifta Veterankommittén som ska ha som mål att arbeta med de frågor som kan tänkas beröra de äldres verksamhet. Dessutom satsar såväl RF som SBF extra på målgruppen genom olika projekt och även i det hänseendet blir en veterankommitté viktig.

Förbundsstyrelsen har antagit en uppdragsbeskrivning, men då kommittén är i sin linda är den att betrakta som en inriktning med möjlighet att förändra och utveckla. En viktigt egenskap hos den som vill engagera sig är att man är intresserad av just veteranernas verksamhet med ett förbundsperspektiv. Är du intresserad av att ingå i Veterankommittén hör du av dig till Herman Thorell via mail senast 21 maj 2021.

Uppdragsbeskrivning Veterankommittén

Skribent: Herman Thorell
Epost: Adressen Gömd


  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...