Hoppa till sidans innehåll

All tävlingsverksamhet ställs in till och med 31 januari

24 NOV 2020 18:11
Från och med den 24 november ställs all tävlingsverksamhet in med anledning av den ökade smittspridningen och beslutet om att maximalt 8 personer får samlas.
  • Uppdaterad: 24 NOV 2020 18:11

Från och med idag gäller att maximalt åtta personer får samlas vid allmänna och offentliga sammankomster. Smittspridningen ökar just nu i landet och regeringen har varit väldigt tydlig vid de senaste presskonferenserna – nu är det skarpt läge och tillsammans måste vi se till att minska smittspridningen. Regeringen poängterar att du inte ska träffa människor du inte bor tillsammans med. Beslutet om att maximalt åtta personer får samlas ska ses som normgivande för alla typer av aktiviteter – oavsett om de träffas av ordningslagen eller inte.  

Inga tävlingar före den 1 februari 2021 
Svenska Bouleförbundet har beslutat att all tävlingsverksamhet pausas med omedelbar verkan och att den som tidigast kan starta upp igen den 1 februari 2021. Svenska Bouleförbundet följer utvecklingen noga och fattar beslut utifrån det aktuella läget. Vi återkommer med information innan 1 februari.  

Klubbaktiviteter, såsom träningar och klubbtävlingar, ska i de flesta regioner inte genomföras – varken inomhus eller utomhus. Samtliga regioner i Sverige omfattas idag av regionala restriktioner. Exakt vilka restriktioner som gäller varierar mellan regionerna. För samtliga regioner gäller dock att om möjligt undvika att träffa människor du inte bor tillsammans med. Exakt vilka restriktioner som gäller i din region och hur länge de gäller kan du läsa på Folkhälsomyndighetens sida om regionala restriktioner: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/ 

Svenska Bouleförbundet har tillsatt en särskild Coronagrupp. I gruppen ingår medlemmar med relevanta professionella kunskaper – för att bistå med bedömningar och råd i alla pandemirelaterade frågor. Mer information.

Vi fortsätter att be om er förståelse och samarbete i denna tuffa situation som saknar motstycke. Vi vill rikta ett stort tack till alla föreningar, ledare och medlemmar som har tagit ansvarsfulla beslut under pandemin. Nu när vi återigen är inne i ett skarpt läge med hög smittspridning behöver vi alla ta ett gemensamt ansvar att följa de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten. 

Ta hand om er därute! Nu ser vi till att hjälpas åt att hålla i och hålla ut! 

För mer information hänvisar vi till: 

Folkhälsomyndighetens sida med Information om vad som gäller i varje region
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/ 

RF SISU distrikten. Distrikten har koll på vad som gäller för din region och har arrangerat eller kommer att arrangera informationsträffar. Hos distrikten kan ni även söka stöd för omställning av er verksamhet på grund av corona. https://www.sisuidrottsutbildarna.se/Omoss/varadistrikt/  


Epost: Adressen Gömd

 
 

  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

 

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: This is a mailto link