Hoppa till sidans innehåll

Snart dags för SM

10 JUL 2022 10:48
Nu är det nära, endast en vecka kvar innan boule-SM i Jönköping drar i gång. Här kommer lite information!
  • Uppdaterad: 10 JUL 2022 10:48

Med bara en vecka kvar till mästerskapsstart kommer här lite sammanställd viktig info. Undrar du något så tveka inte på att höra av dig, Mattias Thorell nås på This is a mailto link eller 0708–780429.

När spelas det?
Boule-SM drar i gång den 17 juli kl. 09:00 med Mixedtrippel, kolla in hela programmet, då vissa ändringar är gjorda. Ni finner programmet här!

Klubbpåsar
Kan hämtas ut lördagen den 16/7 mellan 12:00-18:00 inomhus vid informationsdisken, övriga veckan när informationen håller öppet. (Som är mellan 08:30-15:00)

Ändringar/efteranmälan 
Görs i informationen. Tänk på att meddela om du inte kommer, då det ofta är kö på att få efteranmäla sig.

Parkering
Finns gott om parkering på Elmias område, närmast är mitt emot Rosenlundsbadet, som är en betalparkering. Värdar finns på plats för att visa er.
Handikapparkering finns, maila This is a mailto link eller ring 0708-780429 för att erhålla plats.

Klubbtält
För er som bokat kommer platserna vara uppmärkta med klubbförkortning. På Översiktskartor | boulemasterskap ser ni vart placeringen av klubbtält är.

Informationsdisk
Hålls öppen varje speldag kl. 08:30-15:00, här kan ni få hjälp med det mesta, tex efteranmälan, licensfrågor med mera. Informationsdisken finns inomhus, gå in genom entré nord, här finns allt samlat.

Elmiaområdet 
Här sker grundspelet, till och med kvartsfinal i alla klasser och alla discipliner. Bra faciliteter finns, så som toaletter, dricksvatten, restauranger och allt tävlingsrelaterat med sekretariat direkt innanför entré Nord.

Rådhusparken 
Här kommer det verkligen leva rejält. Måndag till lördag drar området igång kl. 15:00, restaurang med uteservering utmed finalbanorna, sidospel, och finalplats som börjar kl. 16:00 för våra ungdomar. Vi hoppas verkligen det kommer bli en riktig gryta med massor av härliga aktiviteter! Häng här varje kväll och skapa en riktigt grym stämning! 

Boulebarstore
Klot och tillbehör kommer att finnas att köpa under veckan, kolla gärna www.boulebarstore.se och deras utbud.

Fototävling
Varje dag kommer det vara en tävling som handlar om att lägga upp ett foto på Instagram, och varje finaldag har ett tema, mer information på plats. 

Jönköping
Kolla in www.jkpg.com för massor av nyttig information. 

Missa inte www.boulemasterskap.se för att ta del av allt kring SM, och på www.boulesm.se finner ni allt kring tävlingarna, så som seedning och lottning.

Välkomna till Jönköping!

Skribent: Mattias Thorell
E-post: Adressen Gömd  ccsport_logo

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...