Hoppa till sidans innehåll

Ungdomskommittén i Trollhättan

21 SEP 2021 13:48
I helgen har SBF:s Ungdomskommitté (UNK) samt SBF:s Utvecklingsansvarig träffats för att få utveckla verksamheten för barn och ungdomar. Syftet är att skapa trygga idrottsmiljö som leder till att fler yngre vill börja spela boule hos oss.
  • Uppdaterad: 21 SEP 2021 13:48

Under dessa dagar har engagemanget lyst med sin närvaro och UNK har kollat över sin verksamhet, lyft upp massa frågor och diskuterat. Vi vet att barn behöver få möjligheter att träffas, bygga upp gemenskap och skapa förutsättningar till fler bouleaktiviteter. Nu är allas blickar riktade uppåt och sakta men säkert vet vi att vi kan nå de mål vi har satt upp för 2022. 

Samtliga har nu fått tilldelat ett eller fler ansvarsområden emellan sig, kollat ut vilken kompetens vi eftersöker i gruppen och idag söker UNK en person som inte tvekar en sekund på att ta upp tagentbordet och vill inspirera med ord över allt som rör barn och ungdomsverksamhet.
Om du är den som stämmer överens med ovanstående mening, tveka inte en sekund att höra av dig till: This is a mailto link 

Gemensamt kan vi åstadkomma fler tillfällen för barn och ungdomar att få utöva sånt de älskar, att spela boule.

Med detta sagt vill jag, Frida Milevi rikta ett stort tack för helgen och jag är väldigt tacksam att få samarbete med detta fina gäng.
Dessa personer lägger väldigt mycket tid i sin vardag på ungdomsverksamheten.
När ni ser någon från UNK på boulebanan gå gärna fram och säg några ord eller ropa ett glatt hej. 

På bilden ovan ser ni:(från vänster till höger) Frida Milevi Utvecklingsansvarig, Christer Pettersson ordf, Ulrika Gonzalez Hedqvist, Henrik Roolf och Eva-Karin Igelstedt.

Varma hälsningar, 
Utvecklingsansvarig, Frida Milevi 

Skribent: Frida Milevi
E-post: Adressen Gömd


  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...