Hoppa till sidans innehåll

TK Informerar


Hej boulesverige!

Sedan en månad tillbaka har Svenska bouleförbundet till stora delar en ny Tävlingskommitté (TK). Vi vill därför gärna presentera oss och beskriva lite hur vi ser på det oerhört viktiga arbete som vi tagit på oss och som nu ligger för våra fötter.

TK:s arbete står i mångt och mycket för kärnan i vår verksamhet. Vi ska leverera en mängd olika saker som är viktiga för er; administrera seriespel, ge sanktion för de arrangemang som SBF ansvarar för, seeda och lotta de stora förbundsarrangemangen, utse arrangörer, ta fram sanktionskalender, se över tävlingsbestämmelser, etc., etc. För att det här ska bli bra tror vi att det är viktigt att ni har koll på vad det är vi gör och hur vi tänker, därför kommer vi se till att ni är så välinformerade som det bara går. Vi tror också att det är viktigt med tydliga datum och rutiner, därför kommer vi se till att ni får all information ni behöver i god tid. Vi vill också ge er förutsättningar för att arrangera och delta i bra tävlingar, därför kommer vi samla kraft och bjuda in till inspirerande möten mellan landets arrangörer. Tillbaka vill vi ha nyfikenhet, feedback och hugade spekulanter, för tillsammans kan vi faktiskt göra väldigt mycket bra!

Vi är dock en person kort, för tanken är att vi ska vara fem personer i TK. Helst ser vi ytterligare en kvinna till, så känner du dig manad eller känner du någon som skulle passa in i det här arbetet, tveka inte över att höra av dig till någon av oss. Du når oss allihop via This is a mailto link

Vad är på gång den närmaste tiden då?

  • Veckan innan midsommar kommer vi presentera seedningen till årets boule-SM i Linköping (ni glömmer väl inte av att sista anmälningsdag är 15 juni!).
  • Under SM:s första dag (söndag kväll 14 juli) kommer vi bjuda in till en inspirationsträff för arrangörer av nationella och internationella tävlingar. Såväl gamla, nuvarande som framtida arrangörer kommer bjudas in, liksom andra viktiga personer inom svensk tävlingsboule, tillsammans med alla andra som är intresserade av de här frågorna. Inbjudan kommer inom kort.

Hör gärna av er med tankar, synpunkter och funderingar.

Mvh Tävlingskommittén (bestående av)
Bengt Ydnäs, ordförande TK och ledamot förbundsstyrelsen
Ingrid Walbin
Mattias Thorell
Herman Thorell 

Uppdaterad: 06 MAJ 2020 10:14 Skribent: Frida Milevi
Epost: Adressen Gömd

 
 

  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

 

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: This is a mailto link