Hoppa till sidans innehåll

Kriterier Prins Bertils minne


Årets junior
Ansvarig: Förbundskapten Junior tar fram Årets junior. Förbundsstyrelsen fastställer beslutet.
Kriterier för Årets junior är: Hög tränings vilja och goda tävlingsresultat samt är en god förebild.
En spelare kan vinna priset obegränsat antal gånger. 

Årets dam och herre
Ansvarig: Förbundskapten Herr/Dam tar fram Årets dam- och herrspelare. Förbundsstyrelsen fastställer beslutet.
Kriterier för Årets dam och herre är: Den spelare som på bäst sätt under året representerat boulen samt erövrat framgångar i tävlingssammanhang. Spelare ska vara en god förbild så väl på banan som utanför.
En spelare kan vinna priset obegränsat antal gånger.

Årets veteran
Ansvarig: Landslagskommitten. Förbundsstyrelsen fastställer beslutet.

Årets ledare - NY 2019
Stipendiet tilldelas en person som under verksamhetsåret på ett framstående sätt visat engagemang i förenings- och/eller förbundsverksamheten. Engagemanget ska gynna tillväxt och kvalitet inom svensk boule t.ex. som instruktör, funktionär, coach och domare. Insatserna ska inspirera och motivera andra att engagera sig som ledare.Stipendiet är på 5 000 kr och ska användas till godkänd studieresa eller utbildning. Föreningar, distrikt och kommittéer kan lämna in förslag till stipendiet via korrekt formulär. Nomineringarna ska vara SBF tillhanda senast 15 januari via korrekt formulär. Bifoga bild på den nominerade som kan läggas ut på hemsidan.

Årets förening NY 2019
Stipendiet till en förening som gynnar utvecklingen av svensk boule inom ett eller flera av följande områden; integration, jämställdhet, folkhälsa och/eller tillväxt. Arbetet inom föreningsverksamhet ska gynna kvalitet och tillväxt inom barn-, ungdoms-, bredd- och/eller elitidrott. Stipendiet är på 5 000 kr och ska användas av förening för satsningar som kan ledat till ökning av medlemsantalet i föreningen. Föreningar, distrikt och kommittéer kan lämna in förslag till stipendiet via korrekt formulär. Notera att föreningens logga samt bilder på föreningens verksamhet ska bifogas. Nomineringarna ska vara SBF tillhanda senast 15 januari. För att priset ska delas ut ska minst tre föreningar har nominerats.

Förbundsstyrelsen förbehåller sig rätten att inte utse någon vinnare/stipendiat om kriterierna för priset i de olika kategorierna inte anses uppfyllda. Beslut kan ej överklagas.

Kriterierna fastställdes år 2019.

Uppdaterad: 02 JUN 2016 08:39


  

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

  

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: kansli@svenskboule.s...