Hoppa till sidans innehåll

Föreningsutveckling


Bli en av de föreningar som är en modern förening! Kolla över er verksamhet och arbeta mer modernt, där ni jobbar för fler och tillsammans för att få kraft att driva fram utveckling. Lära sig att fördela arbetet på flera, så att man bli mindre sårbar och får mer tid till allt!


Vi ser gärna att ni som föreningar samarbetar med varandra, hallen och distrikten. Detta är ett viktigt att kunna möta varandra för att skapa fler attraktiva nya medlemmar!

Ta chansen idag att utveckla er förening antingen med att starta igång med barn- och ungdomsverksamheter gällande skyttemattor eller KLÅNK-material, förstärka föreningsarbete (styrelsearbete fördelning) eller även någon föreläsare med något SISU-d under något träningshelg med fokus på strategi 2025 (en ny syn på träning och tävling, den moderna föreningen, inkluderande idrott för alla, jämställdhet för en framgångsrik förening el. ett stärkt ledarskap).

 

Här har du följande underkategorier inom föreningsutveckling:
1. Startpaket – KLÅNK material

 2. Projekt – ska leda till utveckling inom föreningen som gynnar barn-och ungdomsverksamhet för åldrarna 7–25 år

 3. Skyttemattor – Som startar igång barn-och ungdomsverksamheten

4. Styrelsearbete – exempel kan vara värdegrundsarbete, framtagande av styrdokument för barn- och ungdomsverksamhet, kompetensutbildning inom barn- och ungdomsområdet m.m.

 

 

Uppdaterad: 18 FEB 2019 09:47 Skribent: Frida Milevi
Epost: Adressen Gömd


 

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996460
E-post: This is a mailto link