Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Ny hemsida på ny plattform

Den nya hemsidan är här. Det är den ni ser nu. I sin första version. IdrottOnline heter RF:s plattform för kommunikation och administration. Alla förbundets klubbar måste ha börjat använda den innan hösten är här.

Den nya hemsidan presenterades utförligare vid årets bouleting i Stockholm. All information därifrån finns att läsa på bloggen Länk till annan webbplats..

Så här de första dagarna med den nya sidan kommer antagligen en del problem att uppdagas. Systemet kommer förmodligen att vara en smula instabilt och somliga kommer att bli dirigerade till fel webbplatser när de letar efter distrikt och annat.

Det är säkerligen övergående. Information presenteras löpande på bloggen Länk till annan webbplats. och sammanfattas/uppdateras i kommande nyhetsbrev.

Redaktören och kansliets personal står gärna till tjänst och besvarar frågor, i den mån de kan, men ser helst att dessa frågor ställs via e-post. Och att den som behöver hjälp i första hand konsulterar IdrottOnlines manualer Länk till annan webbplats. och supportavdelning Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2010-04-20

Senast uppdaterad: 2010-04-23

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se