Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Loy kommer inte - Marklund jagar ersättare och öppnar för Zlatan

Michel Loy, Damien Hureau och Julien Lamour - så såg Scandinavian Boules drömuppställning ut inför STHLM Boule Festival i år. Och fransmännen var i princip klara. De var bara tvungna att direktkvalificera sig till Franska Mästerskapen genom att vinna ett par matcher på hemmaplan. Dessvärre blev det torsk i match nummer två och de tvingas nu ställa in sin Stockholmsresa. Scandinavian Boules Niklas Marklund letar nu efter andra toppnamn som kan ersätta dem.

Enligt Niklas Marklund på Scandinavian Boule måste det inte vara just fransmän som blir festivalens dragplåster och tyngsta namn.
- Riktigt bra spanska lag, eller thailändska, är också intressanta. Svårigheten nu är att få det att stämma i tiden - det är ju bara en månad kvar, säger Marklund.

Men han har ett ess i rockärmen.
- Skulle vi inte få fatt i något riktigt bra blir det ett allstarteam med mig själv, Zlatan och Messi, ler han.

Sedan tidigare är den flitige gästen Michel van Campenhout från Belgien klar med sitt lag där också Jean-François Hemon och Jean-Pierre LeLanc ingår.
Van Campenhout kommer också att delta i det ungdomsledarseminarium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som hålls i anslutning till festivalen. Deltagarantalet där är begränsat till 40 personer, så det gäller att anmäla sig kvickt om man vill vara säker på att få plats.

Publicerad: 2010-04-28

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se