Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Van Campenhout pratar ungdomsboule

I samband med STHLM Boule Festival arrangeras ett seminarium som uppföljning till det uppskattade seminarium som blev startskottet för Nu Vänder Vi Trenden. Då var Torbjörn Nilsson inbjuden gästföreläsare. Den här gången kommer Michel van Campenhout.

Bara 40 platser finns vid seminariet som inleder STHLM Boule Festival. De deltagare som har lyckan att få en av platserna kommer att få lyssna till belgiske storspelaren Michel van Campenhout, till Nu Vänder Vi Trendens Markus Viktorsson och Lelle Wahlberg samt förbundsstyrelsens Kicki Wahlberg.

Svenska Bouleförbundet och Nu Vänder Vi Trenden visar att de på allvar satsar på ungdomarna och gör allt de kan för att utbilda ledare som kan ta hand om och träna upp nya förmågor. I och med det här seminariet går också Scandinavian Boule in i samarbetet och visar att också de är angelägna om att locka nya ungdomar till sporten.

Publicerad: 2010-04-28

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se