Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Unga löften samlades i Umeå

- Det kändes som om dagarna två tog slut snabbt, rapporterar Lennart "Lelle" Wahlberg som varit i Umeå över helgen för att träna ungdomar och ledare. Norra distriktet har redan vänt ungdomstrenden med råge. Tretton unga boulespelare kom till helgens läger där det var fullt ös.

Tillsammans med de glada och engagerade ungdomarna i Norra distriktet har Lelle Wahlberg gått igenom kastteknik, tränat och tävlat. Men också kollat på videofilmer med framstående boulespelare och lekt. I Umeå kan man fortfarande ägna pauserna åt snöbollskastning.

En ny ungdomsdag i norr håller redan nu på att planeras och Lelle hoppas på att ett jippo ska genomföras under årets SM i Falun, där ungdomarna får möjlighet att träffa sina idoler - Björn Ivarsson och Albin Plantin till exempel.

Läs mer på ungdomssidorna. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2010-05-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se