Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

SvBF vänder trenden

Ungdomsledarseminarium i Munktellarenan/Eskilstuna.

Tisdagkväll 25 grader varmt utomhus då kliver 11 stycken blivande ungdomsledare in i Munktellarena för att vända trenden i Svealands bouledistrikt.

 

Efter en inledande middag och presentation av alla deltagare så inser undertecknad att här är ett distrikt med en enorm erfarenhet av organisation och klubbverksamhet.

 

Markus Viktorsom ifrån Nu vänder Vi trenden inledde seminariet med en kort bakgrund av projektet. Markus pratade om var vi befinner oss idag och var vi är på väg.

 


 

Deltagarna diskuterade utifrån deras egna förutsättnig vad de vill åstakomma och vilka önskemål de har av projektet. Detta utmynnade i en handlingsplan för det kommande året och de tre viktigaste punkterna för SvBF är:

 

1) att arrangera ett ULL (Ungdomsledar läger)

2) att arrangera ett UL (Ungdomsläger)

3) att ekonomiskt bistå de ungdomar som vill skaffa boulelicens

 

Lite bouleteknik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och lite tips på träning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hann vi med innan kvällen tog slut.

 

Vi är glada för att projektet "Nu vänder Vi trenden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster." har fått ännu ett distrikt med sig. Fem distrikt återstår för att vår familj skall bli komplett så vi hoppas att övriga distrikt skall höra av sig till projekte så snart som möjligt.

Publicerad: 2010-05-18

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se