Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Landslagen till STHLM Boule Festival uttagna

Det blir två damlandslag, ett juniorlandslag och ett öppet som ställer upp i STHLM Boule Festival. Två av dem är rena klubblag - Birgitta Ekroth, Jenny Hamberg och Pia Terestchenko från Boo SK samt Sibiriens Björn Ivarsson, Björn Johansson och Albin Plantin. I det tredje landslaget spelar Ann-Marie Carlsson från Istanboule tillsammans med Tove Orrbeck och Anna Theander, Gothenburg Boule Bangers. I juniorlandslaget debuterar William Silfverberg jämte sina klubbkamrater från Lindome, Nanna Boström och Daniel Eriksson.

Publicerad: 2010-05-19

Senast uppdaterad: 2011-06-08

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se