Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Semifinaler i STHLM Boule Festival

Samtliga spelare i det belgisk-franska trippellaget är klara för semifinal i singeltävlingen. I mixedtävlingen finns damlandslagets Tove Naess i par med förbundskaptenen Håkan Berg. SBF:s ordförande Robert Boström har också tagit sig till semifinal tillsammans med förbundsstyrelsekollegan Kicki Wahlberg.

Boström/Wahlberg ska i sin semifinal möta elitgruppens Markel Sjöström som spelar med klubbkamraten Anita Dahlerus. Berg/Naess möter norska landslagsmannen Lars Bruu och hans flickvän Camilla.

Ende svensk kvar i singelturneringen är Leo Brood-Björk.

I den internationella trippeltävlingen är det belgisk-franska laget kvar och ska spela åttondelsfinal. Det svensk-sibirianska landslaget Ivarsson/Johansson/Plantin är också kvar i turneringen, liksom damlandslaget från Boo SK. Det öppna landslaget möter Fredrik Ekvall, Matte Hamberg och Matte Lindh i sin åttondelsfinal.
Markel Sjöström är kvar även i trippeltävlingen, där han spelar med landslagsmännen Patrik Andersson och Thomas Wiede. Lindomes Stefan Holmström och Henrik Hugosson spelar med Kristian Eklund och är också kvar, liksom klubbkamraterna Niklas Carlén, Rickard Jacobsson och Fredrik Wilhelmsson.

Innan åttondelsfinalerna startar ska det spelas semifinaler i singeltävlingen.

Amateurtävlingen lockade många deltagare - över hundra lag kom till start.
Vädret har varit väldigt växlande. När solen behagar visa sig är det varmt och vackert i Rålambshovsparken - å andra sidan skyms den med jämna mellanrum av gråa regnmoln och kortvariga men intensiva skurar gör att regeln om enhetlig klädsel inte gäller.

Publicerad: 2010-05-29

Senast uppdaterad: 2010-05-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se