Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Landslaget till semi

Matchen mellan det svenska landslaget och Andersson/Sjöström/Wiede blev en riktig rysare. Ivarsson/Johansson/Plantin gick segrande ur striden. Det belgisk-franska laget gick som väntat också till semifinal, liksom Sitting Boules Carlsson/Nilsson/Oldensjö och Bouleros lag Marell.

Kvartsfinalen mellan landslaget från Sibirien och laget från Halmstad/Boulesjevikerna inleddes med strålande spel från båda lagen. Man kunde inte se många misslyckade kulor. Efter hand ökade avståndet och skyttarna började missa en del.
Vid ställningen 8-8 kontrade Ivarsson lillen med sitt första skott och längden blev bortåt tolv meter. Mostståndarna misslyckades med sina lägg, flera gick döda och Sibirianerna kunde lugnt lägga in för match. Plantin missade emellertid det sista klotet - trots att han hade nästan två meter att lägga in på - och lag Andersson fick en sista chans.
Som de förvaltade väl. När Sjöström stod med sista klotet kvar i handen kunde han göra carreau för match. Å andra sidan innebar en miss att landslaget fick segern.

Det svenska landslaget möter nu lag Carlsson/Nilsson/Oldensjö i semifinal.

Publicerad: 2010-05-30

Senast uppdaterad: 2010-05-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se