Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Svensk seger!!!

För första gången sedan 1998 vinner ett svenskt lag Mayo/STHLM Boule Festival! Björn Ivarsson, Björn "Folke" Johansson och Albin Plantin visade boule av den absoult högsta svenska nivån i finalen och spöade laget från Belgien/Frankrike med 13-9.

Lycka! Faktiskt på riktigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än om den enormt välspelade finalen i den sista upplagan av STHLM Boule Festival. Björn "Folke" Johansson imponerade ordentligt när han efter alla sina fina förstalägg gick in och sköt två carreauer för att ge Sverige en femma.

Och hela laget spelade riktigt bra boule. Förbundskapten Anders Larsson bör vara stolt i detta nu. Fest i Rålambshovsparken!

Publicerad: 2010-05-30

Senast uppdaterad: 2010-05-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se