Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Damlagen till Blangy också klara

De tre dubbellagen med damspelare som också åker till Blangy är nu klara: Jenny Hamberg/Anna Theander, Annika Fjelkner/Tove Naess och Tove Orrbeck/Anne-Marie Carlsson. Enligt förbundskapten Håkan Berg är det inte säkert att de fyra spelare som i augusti ska åka till EM i Ljubljana finns bland dessa sex.

- Nej, det är absolut inte spikat. Det är väl kanske troligare att några av de här spelarna får åka - men jag ska titta på Varbergs Strandcup också innan jag bestämmer hur EM-laget ska se ut, säger Håkan Berg.

Han tycker att uttagningen till Blangy var "lite jobbigare än innan på något sätt".
- Men det här är vad jag har kommit fram till och vi får hoppas att det fungerar bra.

Publicerad: 2010-06-01

Senast uppdaterad: 2010-06-01

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se