Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

VM i Taiwan inställt

- Det taiwanesiska förbundet och dess ledare insåg - bara lite sent! - att de inte har kompetens och resurser för att organisera det kommande världsmästerskapet i trippel, skriver det internationella förbundets, FIPJP:s, ordförande Claude Azéma i ett pressmeddelande. Frågan om när FIPJP ska lyckas arrangera ett mästerskap utan pinsamma organisationsmissar kommer inte att besvaras heller i år med andra ord. VM i Taiwan skulle ha spelats den 30/9 - 3/10.

Vad som händer nu är än så länge fullständigt oklart. Azéma lovar att återkomma med en mer fullständig skrivelse men vill än så länge bara vidarebefordra Taiwans överraskande beslut så att medlemsnationerna inte fullföljer sina förberedelser inför Taiwan-VM.

Publicerad: 2010-06-02

Senast uppdaterad: 2010-06-02

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118060 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se