Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Bara att botanisera i arkiven

Från och med nu kan man läsa samtliga, hittills utgivna, exemplar av Svenska Bouleförbundets tidning på nätet. Det första numret kom 1988. Sedan dess har 75 tidningar publicerats.

Inte bara kalenderbitarna kan ha glädje av att gå tillbaka genom den svenska boulehistorien. Här finns gott om bilder att le åt, men också tidiga berättelser om dagens stjärnor. Liksom berättelser om dåtidens - vissa av dem har lämnat banan medan andra fortfarande är aktiva spelare.

Flera reportage är fortfarande aktuella. Det kan också vara intressant att se hur debatterna sett ut genom åren, vilka har stridsfrågorna varit på alla årsmöten som passerat. Och hur blev resultatet? Kanske kan vi lära oss om nutiden - och framtiden - genom att kika i backspegeln?

Vi hoppas i alla fall att blädderexemplaren i det digitala biblioteket Länk till annan webbplats. ska hålla läsekretsen sysselsatt under redaktörens två veckor långa semester. Och att ni ska finna det trevligt att ägna er åt boulenostalgi.

Trevlig läsning!

Publicerad: 2010-06-11

Senast uppdaterad: 2010-06-11

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se