Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

De försvarar EM-guldet

Ann-Marie Carlsson, Istanboule, Jenny Hamberg, Boo SK, Tove Naess, Sibirien CP och Tove Orrbeck, Gothenburg Boule Bangers. Det är de fyra spelare som kommer att representera Sverige vid årets EM i Ljubljana, Slovenien.

Sverige är regerande Europamästare men har lyckats dåligt i de två senaste Världsmästerskapen. Det landslag som i år representerar Sverige är ett nytt sådant. Kvar från fjolårets VM-lag finns bara Carlsson, från det regerande EM-laget ingen alls.

Comebackande Tove Naess är välmeriterad och såväl Hamberg som Orrbeck lyckades mycket bra vid den internationella tävlingen i Blangy häromveckan.

Publicerad: 2010-06-30

Senast uppdaterad: 2010-06-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se