Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Mixedmästare i juniorklasserna

I ungdomsklasserna junior, yngre junior och minior korades de svenska mästarna i mixed 2010 på måndagen. Två av guldmedaljörslagen var mixade i dubbel bemärkelse - spelarna tillhör olika klubbar och spelar tillsammans med hjälp av Ungdom utan gränser.

Juniorfinalen blev en lång och spännande historia. Lindomelaget Caroline Carlén och Daniel Eriksson låg under rätt så rejält innan de segade sig upp till elva lika mot Emelie Karlsson, Skara, och Jack Jansson Carlsson, Ödenäs.
När Lindome bara hade ett klot kvar att spela lyckades Eriksson dra med sig lillen till de egna kloten och motståndarna hade tre klot att skjuta bort. Det lyckades de inte med och Lindome kunde bärga ännu ett guld.

Också i miniorklassen fick Lindome guldmedalj genom Linn Callderyd som tillsammans med Ivar Liljegren, Djurgården, tog sig segrande genom tävlingen.

I den yngre juniorklassen briljerade Marcus Ström, C4, och Sara Andersson, Boo SK, som också hade det klart starkaste publikstödet. I finalen besegrade de Sörbyängens Paul Johansson och Cajsa Qvarnström.

Bilder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2010-07-26

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se