Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

SM i Falun startar i regn

Vädret i Falun har inte varit det bästa under de båda första SM-dagarna. Annars är de omdömen man hittills hört positiva. De flesta boulespelarna är imponerade av Lugnets arenor.

På Lugnet är det nära till allt. Boulebanor, campingplatser, restaurang, minigolf, vattenrutschbanor... Det tar inte mer än fem minuter att gå till någotdera stället. Sådant uppskattas av boulespelarna.

Å andra sidan undrar jag om inte arrangören kommer att få kritik för restaurangmaten. Dels är den inte billig - kaffe på maten kostar extra, precis som bröd och sallad - dels bildades det under gårdagen en ganska ordentlig kö till kassan. Och då hade merparten av spelarna inte anlänt. Med viss oro föreställde man sig hur den skulle växa under kommande lunchservering.

Vädret är inte helt uppskattat. Än så länge har det bara varit mulet med omväxlande regn och uppehåll. Särskilt kallt har det dock inte varit och prognosen utlovar bättre väder senare under veckan.

Banornas svårighetsgrad är varierande. Somliga påverkades rejält av regnet och blev sumpiga, andra är mer konstant svårspelade med stora stenar och lurig lutning.

Hur många skrällar det blir kan man få en första fingervisning om framåt kvällen.

Reportage Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har det redan blivit i lokal press Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och radio Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bilder från SM-veckan kommer successivt att läggas upp här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2010-07-26

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se