Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Semifinaler klockan sex

Klockan sex startar semifinalerna i trippel. I den öppna klassen möter Coccinelles Andersson/Johansson/Nilsson Maria BK:s Enbom/Jansson/Löwbeer och Lindomes Berg/Larsson/Norin Halmstads Andersson/Löf/Wiede.

Vi livesänder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från centercourten klockan 18.

I damklassen möter Ekroth/Hamberg/Terestchenko, Boo SK, Åstorps Bengtsson/Jönsson/Roth i den ena semifinalen och Lejonkulans Eriksson/Gustafson/Karp möter Skatås Ingelstedt/Pettersson/Widing i den andra.

Kärnans Simon Cohen har chans att ta sitt tredje SM-guld för veckan tillsammans med Ledde Rasmusson och Jonny Patron. De möter Ekström/Sandin/Wiberg, Fagersjö, i sin semifinal. I den andra möts Henriksson/Olsson/Rosén, La Boule Joyeuse, och Jansson/Jansson/Lindén, Coccinelle PC.

Frånberg/Norberg/Nordlund, Sundsvall, möter Belfrage/Belfrage/Olsson, Skatås, i V65-klassen där den andra semifinalen spelas mellan Varbergs Johansson/Johansson/Olausson och Ahlin/Johansson/Thunfors, Mariestad.

Marias Enbom/Jansson/Löwbeer besegrade oväntat Lindomes Holmström/Hugosson/Söder med hela 13-0 i sin åttondelsfinal och slog därefter Sörbyängen med 13-6 i kvartsfinalen. De jämnaste kvartsfinalerna i öppna klassen var den mellan Coccinelle och Boo SK:s Ekwall/Hamberg/Kristiansson och den mellan förbundskaptenerna Berg och Larsson tillsammans med Alexander Norin som spelade mot Marias Bengtsson/Bäckström/Johansson.

Publicerad: 2010-07-30

Senast uppdaterad: 2010-07-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se