Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Två Marialag i kvartsfinal

Maria Bouleklubb i Stockholm har lyckats få med två lag till kvartsfinal i trippeltävlingarna. Fjolårets semifinalister Peter Bengtsson, Leffe Bäckström och Björne Johansson är kvar i spel, liksom Marcus Enbom, Martin Jansson och Åke Löwbeer.

De båda lagen befinner sig på varsin halva av slutspelsträdet och möts alltså inte förrän i finalen om de skulle gå hela vägen.

Även Halmstad Petank har två lag vidare, men de båda möts redan nu i kvartsfinalen. Patrik Andersson, Jimmy Löf och Thomas Wiede får betraktas som favoriter i klubbderbyt mot Kent Carlsson, Tomas Finné och Jimmie Olsen.

Publicerad: 2010-07-30

Senast uppdaterad: 2010-07-30

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se