Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Ivar Liljegren sopar rent i miniorklassen

Djurgårdsspelaren Ivar Liljegren plockar hem samtliga guldmedaljer i miniorklassen. Tillsammans med Linn Callderyd, Lindome BK, vann han mixedklassen, tillsammans med brorsan Hjalmar dubbeln. De båda bröderna tog med hjälp av Lava Franck, Gothenburg Boule Bangers, hand om trippelguldet och Ivar vann singeln.

En sådan storslam är det inte ofta man ser någon ta under en SM-vecka. Så är också Ivar Liljegren en ovanlig talang. Det är sällan man ser en man i hans ålder ha en sådan välslipad teknik. Med ett utmärkt släpp och en fin pendelrörelse både lägger och skjuter Liljegren alldeles utsökta kulor.

Den yngre juniordubbeln vanns inte oväntat av två andra sällsynta talanger. Sebastian Hjortander och William Silfverberg från Lindome BK slog Sörbyängens Emma Bernström och Adina Gerdvall i finalen med 13-4.

Att Lindomespelarna Nanna Boström och Daniel Eriksson inte fanns med på prispallen i juniorklassen var desto mer förvånande. Coccinelles Thor Andreas Hjelm och Loo Stening vann finalen över tvillingsystrarna Emma och Rebecka Bergström, Boule von Platen, med 13-6

Publicerad: 2010-07-31

Senast uppdaterad: 2010-08-02

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se